VANHAN TALON PERUSKORJAUS

Olkilevy sopii erinomaisesti vanhan talon seinien ja kattojen rakentamiseen säilyttäen samalla tanhan talon hengittävyyden vahingoittamatta rakenteita. Olkilevyllä on mahdollista saada nopeasti suorat seinät (katso video seinän rakentamisesta). Laatan viimeistely on paljon nopeampaa kuin monissa muissa rappausratkaisuissa ilman vahvaa taustalevyä tai laattaa.

UUDEN TALON RAKENTAMINEN

Olkilevyn tuotannossa ei käytetä höyrysulkuja, joten rakenteet pysyvät hengittävinä ja pääsevät kuivumaan. Käytämme eristemateriaalina vain korkealaatuista selluloosavillaa, joka on yhteensopiva puun ja olkilevyn kanssa ja auttaa luomaan toimivan kokonaisuuden. Kehittämillämme suunnitteluratkaisuilla varmistetaan hirsitaloa vastaava hyvä ja hengittävyys.

ÄÄNIERISTYS

Tarjoamme äänieristystöitä jo olemassa oleviin rakennuksiin ja kerrostaloihin. Sopii kohtaisiin joissa halutaan vähentää melua ulkoa tai huoneistojen välistä ääntä.

Pohjalevy toimii ihanteellisesti myös toimistoissa, joissa halutaan luoda hiljaisempi ympäristö ja parempi ympäristö työhön keskittymiseen.

STUDIOT

Olkilevyä tunnetaan hyvästä äänieristyksestä. Tämän ominaisuuden ansiosta monet muusikot ovat tilanneet meiltä levyä kotistudioihin eri tarkoituksiin. Olemme rakentaneet 6m2 äänitys- ja harjoitushuoneita sekä 120m2 studioita.

RAKENNA JA REMONTOI ITSE

Talon rakentaminen olkilevystä ei ole vaikeaa ja voit tehdä sen itse. Ennen aloittamista kannattaa käydä läpi asennusohjeet UKK -sivulla tai ottaa meihin yhteyttä info@dovern.eu.

MUUT IDEAT?

Olkilevyä voidaan käyttää rakennusmateriaalin lisäksi myös muihin tarkoituksiin.

Olkilevy on testattu ja laajalti käytetty materiaali, joka sopii esim. maalitauluksi. Euroopan suurimmat jousiammuntayritykset käyttävät Olkilevyä, koska nuolen ulosvetämisestä syntynyt reikä täyttyy jälleen oljella.